Examene Cambridge

EXAMENE

YLE

Young Learners English

KET

Key English Test

PET

Preliminary English Test

Ce reprezinta? Certificat Cambridge, varsta 8-12 ani.
3 nivele:
 • Starters (clasa a III-a)
 • Movers (clasa a IV-a)
 • Flyers (clasa a V-a)
Examen pentru copiii care au un nivel de limba engleza elementar (cls VI-VII) -A2, conform Cadrului Comun European pentru limbi straine al UE. Examenul PET se adreseaza copiilor care au un nivel de limba engleza mediu (cls VII –VIII-IX) si corespunde nivelului B1 al Cadrului Comun European pentru limbi straine al UE.
Probe
 1. Reading and Writing;
 2. Listening;
 3. Speaking;
 1. Reading and Writing 1h 10min;
 2. Listening 30 min;
 3. Speaking 10 min;
 1. Reading and Writing;
 2. Listening;
 3. Speaking;
Certificat Candidatii primesc un certificat cu 1 pana la 5 steme, in functie de rezultatul testului ceea ce ii stimuleaza sa continue.

Acest examen poate echivala proba de competență lingvistică pentru admiterea în învățământul liceal de stat și profesional cu program bilingv și intensiv dacă este promovat cu unul din următoarele calificative: Pass with Distinction, Pass with Merit sau Pass. 

Nivel: A2 pe Scala Comună Europeană de Referință.

Acest examen poate echivala atât proba de competență lingvistică pentru admiterea în învățământul liceal de stat și profesional cu program bilingv și intensiv, cât și proba de competență lingvistică din cadrul examenului de Bacalaureat dacă este promovat cu unul din următoarele calificative: Pass with Distinction, Pass with Merit sau Pass.  

Nivel: B1 pe Scala Comună Europeană de Referință.

Pregatire in centrul ENGLISH FIRST Pregatirea pentru acest examen se face pe tot parcursul anului scolar, in doua sedinte saptamanale a cate o ora si jumatate ore sau o sedinta/2 ore/sapt. Un atestat Cambridge English oferă elevilor accesul la cele mai bune oportunități pe plan academic, profesional și personal.

Examenele testeaza cele 4 deprinderi: ascultare, vorbire, citire si scriere . Acestea sunt incadrate in Cadrul Comun European pentru limbi straine al Consiliului Europei si in examenele Cambridge ESOL. Acest lucru permite parintilor si profesorilor sa urmareasca fara dificultate progresele facute de copii.

Toti copiii care sustin aceste examene primesc o diploma eliberata de Cambridge ESOL. Aceasta diploma arata nivelul de performanta al candidatului pentru fiecare proba in parte.

WELCOME TO ENGLISH FIRST